Bahçeli Evler Mh. Kolej Cd. Serdivan / SAKARYA

info@sauvakfiozelokullari.com

İlkokulumuzdan Haberler

DOĞADA BİR GÜN

DOĞADA BİR GÜN. 3. sınıf öğrencilerimiz doğayla iç içe eğlence dolu bir gün geçirdiler. Denge, güç, koordinasyon ve takım çalışması gerektiren parkurlarda mücadele eden öğrencilerimiz, hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Doğadayız etkinliğiyle öğrencilerimiz doğanın tadını doyasıya çıkardılar.

DEYİM ve ATASÖZLERİMİZİ RESMEDİYORUZ

DEYİM ve ATASÖZLERİMİZİ RESMEDİYORUZ Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı üçüncü ve dördüncü hafta konusu olan ''Deyim ve Atasözü Resimleme'' etkinliği kapsamında öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde öğretmenleriyle beraber resimlerini tamamladılar. Okulumuz girişindeki panomuzda ortaya çıkan eserler sergilenmektedirler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

EBRU SANATINI ÖĞRENİYORUZ

EBRU SANATINI ÖĞRENİYORUZ Öğrencilerimiz, görsel sanatlar dersinde suya renklerle desen vermek ve su üzerinden bu desenleri kağıtlara geçirmek şeklinde uygulanan ''Ebru Sanatı''nı öğrendiler. Eğlenceli geçen etkinliğimizde her bir öğrenci kendi hayal dünyasındaki renk ve desenleri kağıda aktardılar.