Bahçeli Evler Mh. Kolej Cd. Serdivan / SAKARYA

E-Posta

info@sauvakfiozelokullari.com

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve şehrimizde büyük yıkımlara sebep olan deprem, eğitim-öğretim hayatını olumsuz yönde etkilemiştir. Sakarya genelinde birçok okul binası hasar görmüş, bir kısmı da yıkılmıştır. Bu nedenle ilimizde, eğitim-öğretim hayatında aksamalar meydana gelmiştir. Sakarya Üniversitesi Vakıfı yönetimi sorumluluk bilinciyle hareket ederek, aksayan eğitim-öğretime katkı vermek amacıyla 2001-2002 eğitim öğretim yılında bir kısmı prefabrik binalardan oluşan, özel anaokulu, ilköğretim okulu ve anadolu lisesi açmak suretiyle, Sakarya Üniversitemizin destekleri ile oluşturulan uzman kadrosuyla şehrimizin eğitimine destek olmuş, eğitim hayatının yeniden canlanmasına katkı sunmuştur. Artık çeyrek asra ulaşan tecrübesi, yeni öğretim tekniklerine uygun modern binaları ile kendisini yenileyerek egitim hayatına katkı sunmaya devam etmektedir.

DJI_0409
D4X_8639

Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel Okulları
-Yönetim kurulu
-Genel müdür
-Kurum müdürleri (Anaokulu-ilkokul-ortaokul-anadolu lisesi) tarafından sevk ve idare edilmektedir.

Kurulduğu tarihten itibaren il genelinde ve ülke çapında çeşitli başarıları imza atan Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Üniversitemizin destekleri ile hakikatin peşinde kendini bilen bireyler yetiştirmeye, dünyaları öğretmeye devam edecektir.